De Belastingconsulent is een kleinschalig administratiekantoor, waar u altijd te maken heeft met een boekhouder die u door-en-door kent. Bij ons bent u verzekerd van snelle antwoorden op uw vragen en een aanbod dat is afgestemd op uw behoefte.

Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs. En wij werken met het hoogst gewaardeerde boekhoudprogramma van Nederland, namelijk e-Boekhouden.nl.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek, waarin wij uw wensen met u doornemen. Bij ons kunt u langskomen met uw papieren dossier, uw administratie e-mailen of opsturen, of deze direct zelf invoeren in uw eigen online dossier. U kunt ervoor kiezen om de gehele boekhouding uit te besteden, maar u kunt bepaalde zaken ook zelf doen en daardoor op kosten besparen. U krijgt dan toegang tot uw digitaal archief, kunt desgewenst direct en op eenvoudige wijze factureren, administreren en uw aangiften (na controle) automatisch verzenden.

Ons uurtarief bedraagt slechts € 45,- per uur. Wilt u echter graag weten waar u aan toe bent, dan kunt u ook kiezen voor een vast abonnement. Vergelijk ons aanbod en tarieven met dat van onze concurrenten en u zult zien dat wij het meest volledige aanbod hebben tegen de beste prijs. Of het nu gaat om de btw- en ICP-aangifte, de jaarlijkse inkomstenbelasting, het opstellen van de jaarrekening, de jaarafsluiting of zelfs de aanvraag van de voorlopige aanslag of de huur- en zorgtoeslag. Wat u ook wilt, er is altijd een betaalbare oplossing voor handen.